ImageTitle

Nyheder

Consortio IT i samarbejde med Business Academy Southwest

For at sikre fremtidige NAV talenter i området, arbejder Consortio IT i de kommende uger sammen med Datamatiker uddannelsen på EASV omkring et Microsoft Dynamics NAV forløb.

Der undervises i de tekniske aspekter rundt om Dynamics NAV og Consortio IT stiller hjælpelærer til rådighed, som underviser i generel brug af NAV og Power BI.

Derudover bidrager Consortio IT med viden og eksempler fra den ”virkelige” verden. For Consortio IT er det en god måde at arbejde tæt sammen med en meget relevant uddannelse i lokalområdet, de studerende lærer mere om os - og det giver os mulighed for, at knytte bånd til potentielt fremtidige kollegaer.

 

Consortio godkendt som Microsoft Dynamics C5 Partner

Consortio er glade for at kunne bekendtgøre at Microsoft netop har godkendt os til også at være Microsoft Dynamics C5 partner.

Dermed har Consortio udvidet Microsoft Dynamics NAV partnerskabet til også at omfatte C5, hvilket gør det muligt også at supportere C5 virksomheder og være den professionelle samarbejdspartner til opgradering og implementering af Microsoft Dynamics NAV og C5.

Det udvidede partnerskab med Microsoft harmonerer fint med Consortios vision, om at være den foretrukne IT udbyder i Sønderjylland for strategisk forretnings software 

 

Microsoft Dynamics Partner

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel om Consortio IT i JydskeVestkysten d. 27.10.2016 - “Kollegaer dropper det faste job for at lave firma sammen”

Jydske Vestkysten d. 27.10.2016

 

 

ImageTitle

Claus Rasmussen

Mobile: +45 29 68 42 60
Mail: cr@consortio.dk

ImageTitle

Søren Krog Nielsen

Mobile:+45 51 31 93 76
Mail: skn@consortio.dk

ImageTitle

Derk Bernhardt

Mobile:+45 51 31 93 78
Mail: dbe@consortio.dk

Skriv til os